Sök

Välkommen till sportporten.se

Victor Eriksson

Hej där! Mitt namn är Victor Eriksson, jag är 30 år gammal och kommer från Stockholm. Under min uppväxt så har sport och idrott alltid varit en stor del i mitt liv. Idrottslektionen på lågstadiet var den roligaste timman i veckan och det blev startskottet för mitt sportande. Under min ungdom utövade jag flera sporter men det var framförallt racketsporter och golf som jag fastnade mest. Redan vid sju års ålder höll jag för första gången i en golfklubba och när jag var åtta år började jag spela bordtennis i en klubb. Med åren utvecklade jag min kunskap genom att pröva på fler och fler racketsporter.

Padel junior

Med åren märkte jag tyvärr att det blev svårare att få tid till mina sporter. Framförallt att kunna samla ihop många av mina vänner för att utöva diverse sporter. Men det är det här som gör att jag brinner för just racketsport och golf, då dessa typer av sporter inte kräver så många deltagare och att de är lätta att styra ihop.

På senaste tiden har jag fått upp ögonen för all typ sportutrustning men också friluftsliv, träningsutrustning och kosttillskott. Idag kan det vara en djungel med olika typer av utrustning och i takt med att tekniken blir allt mer avancerad så är det svårare för oss konsumenter att förstå hur all utrustning fungerar. Det här har gjort att jag skapade Sportporten.se med målet att hjälpa just dig få mer kunskap inom allt som har med sport och hälsa att göra. Sportporten har under en kort till vuxit mycket snabbt och vi består idag av flera personer där samtliga brinner för samma ändamål.

Vårt mål med sportporten.se är att du ska få mer kunskap inom Sport och Hälsa

golfspelare

Hur skapar Vi artiklarna?

Allt innehåll du hittar på den här webbplatsen har planerats och redigerats av mig för att säkerställa att vi uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Så mycket som möjligt försöker vi testa de artiklar som nämns i den här bloggen för att få verkliga erfarenheter med dem. Men det är inte alltid möjligt så vi litar också på omfattande online-feedback från riktiga kunder om dessa artiklar. Vårt innehåll och recensioner bygger på antingen våra egna åsikter eller insamlade omdömen från andra sajter. Det innebär nödvändigtvis inte att du håller med om att ett visst utrustning är det “bästa” eller att du blir en bättre utövare genom att köpa just vår rekommenderade produkt.

Artiklar och recensioner är framtagna ifrån vårat perspektiv. Alla betyg och åsikter är våra personliga och dina upplevelser kan givetvis skilja sig från våra. Allt innehåll på Sportporten.se är kostnadsfritt för dig som läsare, istället får vi ersättning genom bl.a. affiliatesamarbeten. Det innebär att vi kan erhålla en finansiell ersättning om ni köper produkter genom våra länkar. Ersättningen betalas av webbutiken och du som besökare påverkar ej.

Recensioner som vi gör om bland annat kosttillskott är inte menad till att ersätta professionell rådgivning. Rådfråga alltid en läkare innan du gör några förändringar i din kost.

tennisspelare

Hur gynnas du av sportporten.se?

Så varför ska just du läsa Sportporten.se? Den främsta anledningen till att du vill läsa Sportporten är att du vill breda dina kunskaper inom sport, träning & kost.
Om du resonerar med på följande uttalanden kommer du att njuta av innehållet du hittar på den här webbplatsen:

  • Du vill bli bättre på sport, träning och hälsa
  • Ta steget att pröva på nya sporter eller aktiviteter
  • Kunna kombinera din vardag med sport eller träning oavsett om du jobbar eller studerar

Om du är ombord med detta så ser jag fram emot att du ska få läsa våra guider och tester genom att klicka här.

Victor Eriksson
Grundare av Sportporten.se