Välkommen till sportporten.se

Victor Eriksson

Hej där! Mitt namn är Victor Eriksson, jag är 29 år gammal och kommer ifrån Stockholm. Under min uppväxt så har sport och idrott alltid varit en stor del i mitt liv. Idrottslektionen på lågstadiet var den roligaste timman i veckan och det blev startskottet för mitt sportande. Under min ungdom utövade jag flera sporter men det var framförallt racketsporter och golf som jag fastnade mest. Redan vid sju års ålder höll jag för första gången i en golfklubba och när jag var åtta år började jag spela bordtennis i en klubb. Med åren utvecklade jag min kunskap genom att pröva på fler och fler racketsporter.

Padel junior

Med åren märkte jag tyvärr att det blev svårare att få tid till mina sporter. Framförallt att kunna samla ihop många av mina vänner för att utöva diverse sporter. Men det är det här som gör att jag brinner för just racketsport och golf, då dessa typer av sporter inte kräver så många deltagare och att de är lätta att styra ihop. Racketsporter och golf passar väldigt många målgrupper, oavsett ålder eller förutsättningar så kan alla kan utöva det.

På senaste tiden har jag fått upp ögonen för all typ sportutrustning men också friluftsliv, träningsutrustning och kosttillskott. Idag kan det vara en djungel med olika typer av utrustning och i takt med att tekniken blir allt mer avancerad så är det svårare för oss konsumenter att förstå hur all utrustning fungerar. Det här har gjort att jag skapade Sportporten.se med målet att hjälpa dig få mer kunskap inom racketsporter, golf, friluftsliv, träning och kost.

Vårt mål med sportporten.se är att du ska få mer kunskap inom racketsport, Golf, friluftsliv, träning & kost

golfspelare

Hur skapar Vi artiklarna?

Allt innehåll du hittar på den här webbplatsen har planerats och redigerats av mig för att säkerställa att vi uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Jag tillbringar också mycket tid i mina lokala butiker och pratar med personalen. Detta för att lära känna alla produkter som kommer ut och vilka som kan vara av intresse för just dig.

Sammanfattningsvis vill jag att den här webbplatsen ska vara en plats du kan lita på och som inte är riggad av varumärkessponsring så att du kan använda vår information för att fatta de bästa besluten för dig själv när det gäller att planera ditt sportande.

Så mycket som möjligt försöker vi testa de artiklar som nämns i den här bloggen för att få verkliga erfarenheter med dem. Men det är inte alltid möjligt så vi litar också på omfattande online-feedback från riktiga kunder om dessa artiklar. Oftast är det jag själv som testar produkterna men ibland tar jag även hjälp av mina vänner. Vårt innehåll och recensioner bygger på antingen våra egna åsikter eller insamlade omdömen från andra sajter. Det innebär nödvändigtvis inte att du håller med om att ett visst utrustning är det “bästa” eller att du blir en bättre utövare genom att köpa just vår rekommenderade produkt.

Artiklar och recensioner är framtagna ifrån vårat perspektiv. Alla betyg och åsikter är våra personliga och dina upplevelser kan givetvis skilja sig från våra. Allt innehåll på Sportporten.se är kostnadsfritt för dig som läsare, istället får vi ersättning genom bl.a. affiliatesamarbeten. Det innebär att vi kan erhålla en finansiell ersättning om ni köper produkter genom våra länkar. Ersättningen betalas av webbutiken och du som besökare påverkar ej.

Recensioner som vi gör om bland annat kosttillskott är inte menad till att ersätta professionell rådgivning. Rådfråga alltid en läkare innan du gör några förändringar i din kost.

tennisspelare

Hur gynnas du av sportporten.se?

Så varför ska just du läsa Sportporten.se? Den främsta anledningen till att du vill läsa Sportporten är att du vill breda dina kunskaper inom racketsporter, golf, friluftsliv, träning & kost.
Om du resonerar med på följande uttalanden kommer du att njuta av innehållet du hittar på den här webbplatsen:

  • Du vill bli bättre på racketsport, golf, friluftsliv & träning
  • Ta steget att pröva på nya sporter
  • Kunna kombinera din vardag med sport oavsett om du jobbar eller studerar

Om du är ombord med detta så ser jag fram emot att du ska få läsa våra guider och tester genom att klicka här.

Victor Eriksson
Grundare av Sportporten.se